Da se modne greške na crvenom tepihu često potkradu zvijezdama nije nimalo čudno. No kada se to dogodi ženi koji je godinama na listi najbolje obučenih dama na svijetu dolazi do svojevrsnog presedana. Diane Kruger se odabirom pogrešne haljine koja je njezin inače besprijekoran dekolte zgnječila, pridružila listi koju je do sada spretno zaobilazila

 

Prijateljstvo s vladarima modnog svijeta kao što su Karl Lagerfeld i Anne Wintour, nisu joj otvorili vrata slave nego su došli u paketu kao nagrada za urođeni stil koji posjeduje poznata glumica i bivši model Diane Kruger.

>>Diane Kruger: Najljepše štikle Cannesa

Prepoznatljiva po jednostavnosti kojom nosi odjeću i stilu lišenom svega suvišnog kojeg je gradila godinama, od Diane  nismo naviknuli na modne greške nego samo na modne uzlete.

>>Dekolte: Ziheraški ukras glamuroznih haljina

No crveni tepih na proslavi 80. godišnjice prve kolekcije nakita Coco Chanel u New Yorku pokazao se skliskim za krhku glumicu.

Iako je Diane za ovu prigodu odabrala zanimljivu haljinu vrijednu pažnje zbog niza plavih i crnih trakica povezanih u nizove, dobar dojam je izostao.

Preuski rub rezane haljine  ravnog kroja, čija uloga je trebala naglasiti dekolte zgnječio je inače besprijekorno poprsje poznate plavuše koje smo do sada imali priliku vidjeti samo u najboljim izdanjima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju