Motorističke čizme, raščupana kosa i naglašene oči dio su stylinga Lejle Filipović koja se u zločestu djevojku pretvorila za potrebe snimanje kampanje Raw luxury. Kako se lijepa Lejla rijetko odvaja od supruga Tarika, on je ovaj put bio njezin princ, no ne na konju već na motoru

Lejla i Tarik su zaštitna lica Keune kampanje Raw luxury zbog koje je Lejla u potpunosti promijenila svoj imidž, dok je Tarik ostao vjeran sebi.

S obzirom da je naglasak na big hair frizurama Lejlina frizura inspirirana je varijantom neo hippie looka i primjesama bajkerskog looka. Kosa je puna teksturiranih valova, a elegantnu auru daje joj klasična bob baza. Boja je prirodana blond s laganom notom bakra koja je poželjna u ovo doba godine.

Tarikova frizura je i dalje kratka, ali ne prekratka kako bi se upotpunio Tarikov markantni izgled. Svi ovi detalji komplementiraju bezvremensku priči o Keune kozmetici koja već postala klasika.

>> Lejla Filipović: Osmijeh je njezin najljepši ukras

>> Lejla Filipović: Jeftina ogrlica za odličan stajling

Odjevena u motorističke čizme, bijelu haljinu te traper jaknu s 'divljom' frizurom Lejla se podsjetila manekenskih dana kada su stalne promjene imidža bile njezina svakodnevica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju