Blagdansko raspoloženje polako no sigurno kuca na vrata, dobro poznate pjesme koje vas podsjećaju na najljepše razdoblje u godini već se vrte na radiju, a po mislima sigurno prevrćete darove kojima ćete razveseliti obitelj i prijatelje. Mi vas pozivamo da s nama uživate u blagdanskoj atmosferi i posegnete za darovima koje smo vam zapakirali ispod naše zadovoljne jelke. Uživajte u drugom krugu darivanja i provjerite dobitnike prvog kruga!

>> Uživajte u darovima i blagdanima na portalu Zadovoljna.hr

Dobitnice 3 paketa Nivea visage koje daruju Zadovoljna.hr i Nivea su Tatjana Nikolić, Petra Landripet i Antonela Fridrih.

Dobitnice 5 paketa knjiga koje daruju Zadovoljna.hr i Mozaik knjiga su Kristina Kemešić, Željka Arlavi, Monika Sulemanović, Ana Mariju Pokos i Anela Galić.

Dobitmice tri paketa s Matrix poizvodima za njegu kose su Ema Briški, Andrea Stanić i Anica Mirosavljević.

Dobitnice Nuxe paketa su Irena Ivančić, Andrea Medić i Valerija Kadivc.

Dobitnice nakita SJart Jewelery su Ines Pecirep Rajić, Branka Saks i Maja Kiš.

Dobitnice Lancôme Visionnaire [LR 2412 4%] revolucionarnog proizvoda su Gabrijela Ujdur, Marija Žeravica i Tihana Pirić.

Dobitnice paketa Make Up Factory su Jelena Koren, Ivana Vinkler i Vesna Klarić.

Zadovoljna.hr daruje proizvode koji će obnoviti strukturno oslabljenu kosu i povratiti joj sjaj. Ciment Thermique mlijeko darujemo Marini Emer, Nini Martek i Tamari Marčić, a Mythic Oil proizvode koji će vas oduševiti darujemo Ines Ambruš i Alenki Šimunić.

Dobitnice 3 paketa Olival linija proizvoda za lice 'Smilje - bezvremenska ljepota' su Sanja Krčmarek, Sandra Kovač i Renata Strahoninec.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju