Lijepa glumica Dolores Lambaša je dokazala kako se u njezinom ormaru ne skrivaju samo uske i kratke krpice već, kada želi može izgledati vrlo elegantno i profinjeno. To je pokazala na snimanju dueta s pjevačem Leom u kombinaciji koja je pokrila sve njezine atribute

Dolores Lambaša je ljepotica koja obožava medijsku pažnju, a njezin glavni adut je snažan seksepil.

Iako smo ju navikli susretati u vrlo izazovnim kombinacijama koje otkrivaju i više nego što bi trebale, atraktivna glumica ovaj je put pokazala kako u njezinom omaru ne postoje samo uske i kratke krpice.

U bijeloj košulji na volane, zakopčana do grla te u uskoj crnoj suknji do koljena ukrašenoj debelim remenom oko struka Dolores je izgledala vrlo elegantno, a cjelokupnu kombinaciju dodatno su osvježile njezine guste i duge, smeđe kvrče.

>> VIDEO: I Lambaša nosi Lady Dior od 12,000 kuna!

>> Dolores Lambaša: Nova frizura u dobrom društvu

Baš poput brojnih poznatih Hrvatica i Dolores se odlučila proširiti poslovne vidike i okušati se i u glazbenoj sferi pa je s pjevačem Leom snimila duet.

Je li to početak njezine glazbene karijere ili će pjesma ostati zapamćena kao još jedan neuspjeli eksperiment domaćih zvjezdica željnih slave tek ćemo saznati.