30 godina karijere brojka je s kojom se može pohvaliti vrlo malo pjevača. Upravo toliko je prošlo i od prvog javnog nastupa Doris Dragović koja i danas, u 51. godini života izgleda nevjerojatno

Tamnokosa Dalmatinka zaraznog osmjeha još je jednom dokazala kako su njezine pjesme bezvremenske napunivši do posljednjeg mjesta koncertnu dvoranu 'Vatroslav Lisinski'.

>> Doris Dragović: Lijepa u petom desetljeću

Pozornicu koju su krasila prigušena svjetla i romantična atmosfera začinjena detaljima poput baroknih svijećnjaka Doris Dragović je dodatno osvježila svojom pojavom u dugoj, bijeloj haljini.

Široka toaleta bez rukava ukrašena detaljima od čipke i svjetlucavih kamenčića savršeno je naglasila vitku i njegovanu figuru lijepe pjevačice, a elegantna polu podignuta frizura u kombinaciji s decentnom šminkom začinjenom žarko crvenim ružem u prvi je plan stavila snažnu ženstvenost koju i u 51. godini života Doris s lakoćom ističe.

'Zar je već prošlo 30 godina?', zapitala se Doris na početku koncerta i dodala: 'Veselite se sa mnom, to mi je najveća nagrada'. Hitovima poput 'Željo moja' i 'Malo mi za sriću triba' razgalila je okupljene, a pjesmu 'Ti si čovjek za mene' posvetila je suprugu Mariju Budimiru kojem je slala poljupce s pozornice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju