U sklopu pokroviteljstva filma 'Larin izbor – Izgubljeni princ' i druge sezone serije 'Larin izbor', INA – Industrija nafte, d.d. organizirala je jučer za svoje kupce druženje s glavnim glumcima serije i filma koje je održano na benzinskoj postaji Zagreb- Miramarska

Među prisutnim glumcima bili su Doris Pinčić, Filip Juričić i Stefan Kapičić, a prvih 50 pristiglih obožavatelja imali su priliku sudjelovati u mini kvizu kojeg je vodio Dorijan Elezović i fotografirati se sa svojim omiljenim glumcima te osvojiti kino ulaznice za film 'Larin izbor: Izgubljeni princ'.

>> Jelena Popović Volarić: Hrvatice još uvijek ne ostavljaju muževe zbog manjka para

>> OYO.hr vas časti s mjesec dana gledanja gratis!

Posjetiteljima se prethodno obratila Gordana Stipić, direktorica Službe marketinga Ine, naglasivši zadovoljstvo suradnjom s Larinim izborom te se zahvalila postavi serije, kao i posjetiteljima koji su se odazvali pozivu na druženje.

'Zadovoljstvo mi je biti ovdje večeras i uživati u ugodnom druženju s glavnim junacima ove najpoznatije domaće serije, a sada i filma. U Ini smo sretni što smo bili u mogućnosti podržati ovaj projekt, koji uživa veliku popularnost, ne samo u Hrvatskoj, nego i u regiji', dodala je.

>> Doris Pinčić: Tijelo prekriveno čipkom

Dugometražni film 'Larin izbor: Izgubljeni princ' s prikazivanjem u kinima započeo je 28. lipnja, od kada ruši rekorde gledanosti domaćeg filmskog naslova te ga je zaključno s jučerašnjim danom pogledalo čak 35.884 gledatelja.

Serija 'Larin izbor' lansirana je u rujnu 2011. te je ubrzo postala najgledanija domaća serija i jedina hrvatska serija emitirana u 20 zemalja u regiji te zemljama Bliskog istoka. Emitiranje druge sezone započinje u jesen 2012. Podržavanjem ovakvih projekata INA još jednom dokazuje kako je kompanija koja prati interese svojih kupaca.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju