Ante i Dunja Gotovina, najpopularniji par u Hrvatskoj koji pažljivo bira javne događaje na kojima će se pojaviti, prisustvovali su humanitarnom koncertu Zagrebačke filharmonije čiji je prihod namijenjen akciji 'Korak u život'

Supružnici Ante i Dunja Gotovina stigli su na koncert Zagrebačke filharmonije u koncertnoj dvorani 'Vatroslav Lisinski' kako bi dali svoju podršku humanitarnom projektu 'Korak u život' koja stipendira mlade ljude primorane da po završetku srednje škole napuste domove za nezbrinutu djecu i udomiteljske obitelji, a koji imaju želju nastaviti fakultetsko obrazovanje.

>> Sve tajne male crne haljine

U najpoznatijim arijama Verdijevih, Puccinijevih i Wagnerovih opera uživali su u izvedbi sopranistica Valentine Fijačko i Lane Kos te zbora Opere Hrvatskog narodnog kazališta.

>> Političarka kojoj čipka i korzet nisu strani

Dunja je prigodno svečanoj prilici odabrala kombinaciju u kojoj je dominirala klasična crna. Bogati volani na bluzi te čipkasta suknja činili su sklad elegancije i otmjenosti kojem su dodatno doprinijele i klasične lakirane salonke i zanimljiv kaput do koljena.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju