Eva Longoria je ponovo oduševila svoje obožavatelje svojom spontanošću i simpatičnošću. Prilikom odmora u poznatom španjolskom ljetovalištu Marbella, Eva je uživala u slasnim delicijama, a svoj je menu podijelila i sa Facebook prijateljima

Antonio Banderas i Eva Longoria dobili su čast biti voditelji humanitarne gala večere koja se održala u poznatom španjolskom ljetovalištu Marbella.

Kao i uvijek lijepa Eva se fantastično zabavljala uživajući u slobodnom vremenu, suncu i moru te spajajući ugodno s korisnim, a svoje fotografije je podijelila sa obožavateljima putem Facebooka.

Lijepa glumica je već puno puta dokazala kako novac ne mora nužno pokvariti ljude te kako je doista rijetko vidjeti holivudsku zvijezdu koja u tom umjetnom svijetu funkcionira kao i svaka prosječna žena.

Trideset i pet godina stara Latinoamerikanka maksimalno uživa u životu, živi u sretnom braku i okružena je ljudima do kojih joj je stalo. Trudi se voditi skroman i normalan život, a humanitarnim radom pomaže djeci diljem svijeta.

>> Eva Longoria: Najljepši holivudski osmijeh

>> FOTO: Seksi Eva Longoria u ljetnoj haljinici

Unatoč vitkoj liniji na kojoj joj mnogi zavide, Longoria nije opterećena prehranom što je svima i pokazala fotografijom neskromne porcije tradicionalnog španjolskog rižota, paelle.

Opuštajući se na plaži ni najmanje se nije brinula za kalorije koje u njezinom slučaju ne opterećuju njezinu sitnu, ali ženstvenu figuru.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju