Oštro oko Fashion Gurua snimilo je zagrebački Fashion week koji nije prošao bez njegovih oštrih komentara. A kako je solarij u Hrvatskoj još uvijek pravi hit, naš je modni kritičar posložio top listu 'pregorenih' Hrvatica

Završio je još jedan Fashion Week na kojem se predstavio veliki broj kreatora među kojima je i bilo onih koji su možda pogriješili profesiju, ali i novih mladih nada kao što je Marko Mitanovski.

No gdje je moda, tu se mogu naći i hrvatski celebovi
Tarik i Lejla Filipović koji su u posljednje vrijeme nerazdvojni, odlučili su zajedno i u šoping kako bi uskladili boje te se odlučili za svjetlo plave tonove.

'Utegnuta' Iva Jerković ponovno se odlučila na što kraću minicu i Gucci čizme koje čini se ne želi skinuti. I Snježana Mehun se došla pokazati u prekrasnoj dugoj haljini.

Po gradu se promovirao bračni par Ivanišević. Tanja je odjenula dugu mornarsku haljinu, a Goran otkad je otkrio V- izrez kojege ne želi skinuti sa sebe.

Nives Drpić, kraljica šund romana, čini se kako ne zna što je grudnjak. Haljina koju je odjenula izgleda kao za prvu pričest, a grudi samo što nisu ispale.

Žera se ponovno našao na meti Fashion Gurua i to frizurom te modnom kombinacijom koje su prozvane: pokrivalo i zaštita od sunca.

Pretjerivanje u solariju u Hrvatskoj je postalo normalno pa je Guru odlučio napraviti top listu 'pregorenih' u koju su uključene Ivana Paris, Renata Sopek, Maja Lena, Maja Šuput, a na broju jedan se našla Maja Morales.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju