Nadaleko poznata elegancija glumaca s crvenog tepiha u Cannesu neće zaobići ni hrvatskog glumca Filipa Jurčića koji će na 65. Filmskom festivalu u Cannesu crvenim tepihom prošetati u odijelima s potpisom dizajnera Ivice Klarića

Glumac Filip Juričić jedan od glavnih likova serije 'Larin izbor' u Cannes će otići u svečanom odijelu koje posebno za njega izrađuje modni dizajner Ivica Klarić.

Smoking koji je obavezan za muškarce na crvenom tepihu u Cannesu, bit će izrađen prema zamislima Ivice Klarića, ali i usklađen s modnim izričajem i željama mladog glumca.

>> Započelo snimanje filma Larin izbor: Što je otkrila Doris Pinčić?

>> 5 najdražih haljina Jelene Popović Volarić

'Iako smoking ne nosim baš prečesto, veselim se što ću imati prilike odjenuti ga na tako posebnom mjestu kao što je Cannes. Najudobnije se osjećam u tamnijim odijelima, ali na Ivičin nagovor sam isprobao i bijelo odijelo i priznajem da mi se svidjelo. Konačnu odluku i odabir ću s punim povjerenjem ipak prepustiti Ivici', izjavio je Filip Juričić tijekom prve probe i dogovora u IK Studiju Ivice Klarića.

Smoking šivan po mjeri bit će izrađen u suradnji s modnom kućom Rio Rijeka s kojom Klarić na izradi muških odijela surađuje već neko vrijeme. Poznato je i da je na svim svečanim događanjima u Cannesu obavezna leptir kravata pa će se i Filip Juričić pojaviti s tim obaveznim modnim dodatkom dizajniranim posebno za njega.

'Raditi odijelo za Filmski festival u Cannesu je zaista izazov bez obzira što već deset godina radim muška odijela i napravio sam ih zaista puno. Model je diktiran obaveznim dress codeom, a to je smoking što obavezno uključuje i leptir mašnu. Na samom modelu ću se poigrati kombinacijom materijala tamno sivog i crnog odnosno kombinacijom tekstura mat i sjajno. Leptir mašna će biti od istog materijala kao i detalji na sakou i hlačama. Košulja je također svečaniija s plastromom na prednjem dijelu', otkriva svoje zamisli Ivica Klarić.

Elegancija Filipa Juričića će još i više doći do izražaja uz zvijezdu serije 'Larin izbor', mladu zadarsku glumicu Doris Pinčić. Tko će od hrvatskih dizajnera odjenuti mladu i lijepu glumicu, te čije će kreacije ona nositi u društvu hollywoodskih zvijezda bit će poznato za nekoliko dana.

Chivas Regal, već četvrtu godinu službeni partner Filmskog Festivala u Cannesu ove godine na prestižni crveni tepih vodi zvijezde serije 'Larin izbor'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju