Filmska zvijezda Angelina Jolie nastavlja promociju svog novog akcijskog hita 'Salt'. Na premijeri u Moskvi pojavila se u haljini prigodno crvene boje koja je istakla njezinu ljepotu sa samo jednom manom - mršavošću na granici anoreksije

Tijelo s oblinama koje je krasilo akcijsku junakinju 'Laru Croft' u davnoj je prošlosti Angeline Jolie. Iako i danas ne odustaje od adrenalinom nabijenih uloga, lijepa glumica tek je tanašna sjena nekadašnjeg seks simbola.

I danas je njezin izgled njegovan te 'potpomognut' korekcijama plastične kirurgije, a prepoznatljive usne i zavodljivi pogled i dalje su zaštitni znakovi ove Oskarovke.

No, njezino tijelo sve je tanje, nekada čvrste noge sve su mršavije, a tanke ruke prošarane istaknutim žilama.

Na moskovskoj premijeri filma 'Salt' Angelina se pojavila u strastveno crvenoj lepršavoj haljini i njome pokazala svoju glamuroznu stranu, ali i sablasno mršavo tijelo.

Na susretu s novinarima bila je decentno odjevena u finu svilenu kombinaciju sastavljenu od bež topića i crne suknje koja je otkrila i ne baš laskava koljena.

Gotovo anoreksičan izgled navodno je rezultat glumičine nesigurnosti u tijelo i lice koji su joj osigurali milijune dolara i jednu od najlaskavijih titula - najpoželjnije žene na svijetu.

>> Što je Angelina Jolie radila s licem?

>> Angelina Jolie sakrila kvrgava koljena

Ali ukoliko će uporno inzistirati na mršavosti kao na svojem glavnom adutu, oblije i putenije glumice spremno će preuzeti Angelinin seksi tron.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju