Jennifer Aniston se odvažila i napravila najveću promjenu na svom najprepoznatljivijem stilskom adutu. Glumica je skratila kosu jer, kako kaže njezin frizer, duge plave pramenove nose sve kućanice s Beverly Hillsa

Žene su sklone učiniti drastičnu promjenu frizure kada im se dogodi nešto značajno u životu, no Jennifer je jednostavno odlučila kako je dobro vrijeme za promjenu i skratila dugu kosu te u dogovoru sa svojim frizerom Chrisom McMillanom odlučila se za nešto dužu varijantu bob frizure.

>> VIDEO: Je li Butler razbarušio kosu Jennifer Aniston?

>> Jennifer Aniston ima pravi ženski hobi

'Odlično smo se zabavljali tijekom promjene imidža, a Jennifer se oduvijek sviđala bob frizura jer je jednostavna', pojasnio je njezin frizer odluku o promjeni.

'Bob frizura je seksi, a toliko žena ima dugu i ravnu kosu pa Jennifer nije htjela izgledati kao tipična kućanica s Beverly Hillsa', rekao je McMillan.

>> Jennifer Aniston ponovno savršena!

Bob frizura je popularna među mnogim holivudskim ljepoticama, a i najsigurniji izbor kad je riječ o promjenama.

Za tu varijantu odlučile su se i Victoria Beckham te Katie Holmes kada su skratile kosu, a za bob koji kao ni duga kosa ne izlazi iz mode, odlučila se i Jennifer. No da igra na sigurno zvijezda komedije 'Moja lažna žena' pokazala je bojom pramenova koji su ostali isti, savršeni i najpoželjniji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju