Jennifer Aniston se nakon Gerarda Butler bacila na Adama Sandlera, no samo na filmu. Glumački par zajedno snima komediju, a umjesto nagađana o mogućoj vezi ovaj put su u prvom planu njezino sve bolje tijelo i savršene noge

Jennifer je procvjetala nakon što je navršila 40. godina, a i sama je nekoliko puta ponovila kako joj je život konačno onakav kakvog je duga priželjkivala. Iako ju je obilježio razvod od Brada Pitta glumica je konačno stala na noge i pokazala svijetu da hoće i može sama.

Istina, na putu do osamostaljenja se pridržavala za mnoge muškarce pa su je povezivali sa svakim filmskim partnerom, a jedina veza koju je potvrdila je ona s mlađim glazbenikom Johnom Mayerom. Ta je ljubav pukla jer su njemu kompjuterske igrice bile važnije od njezinih osjećaja.

>> Je li Jen Aniston zaista parfem nazvala po Gerardovom psu?

>> Jennifer Aniston bježi od ljubavnih obaveza

>> Aniston: Jedva čekam četrdeseti rođendan!

Nakon završene promotivne turneje za film 'Lovac na glave' u kojem glumi s Gerardom Butlerom s kojim je navodno i u vezi, Jen se bacila na snimanje komedije s Adamom Sandlerom i pokazala zašto je baš ona super žena koja može pokoriti Hollywood u 40-oj.

Savršeno tijelo koje održava jogom i noge kakve želi svaka žena su njezini aduti zbog kojih nitko ne pita zna li Jennifer uopće glumiti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju