Na svom filmsko-modnom putovanju na kojem promovira svoj novi akcijski triler 'Salt', Angelina Jolie spustila se na crveni tepih u Tokio i pokazala još uvijek ubojite noge

Na japanskoj premijeri filma 'Salt' u Tokiju, Angelina Jolie otkrila je kako izgledaju noge nakon višemjesečnog snimanja akcijom nabijenog trilera.

Iako su fizički opasne vratolomije bile rezervirane za njezinu dublericu, poznata ljepotica odradila je sama veliki broj akcijskih scena trčanja i fizičkih aktivnosti.

Premda je njezina mršavost na granici s anoreksijom, što prije svega otkrivaju naglašenim žilama prošarane ruke, zahvaljujući treninzima Angelina je održala mišićima definirane noge.

Glamuroznom asimetričnom haljinom s potpisom Versacea pokazala je gola leđa ukrašena velikom tetovažom, ali što je još upečatljivije, zahvaljujući izrazito dubokom izrezu, i vježbom istesane noge.

U glavni grad Japana Angelina nije stigla sa svojim partnerom Bradom Pittom, već samo sa sinovima Paxom i Maddoxom te kćerima Zaharom i Shiloh.

>> VIDEO: Je li Angelina Jolie na rubu anoreksije?

>> Što je Angelina Jolie radila s licem?

Bradov nedolazak je naravno pokrenuo nastavak šuškanja o njihovim svađama i nesuglasicama, no Oskarovka je svima zatvorila usta ističući na konferenciji za novinare kako je Brad ona čarobna riječ koja joj omogućuje da uspješno uskladi karijeru i obiteljski život koji uključuje šestoro djece.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju