Četrdeset i devet godina stara glumica Julianne Moore je za premijeru novog filma u Londonu odabrala haljinu s dva lica koju potpisuje Lanvin. Svijetla i tamna strana haljine otkrile su dva karaktera, onaj privatni i onaj kojeg glumica igra u filmu 'The Kids Are All Right'

Crvenokosa ljepotica Lanvinovu haljinu ukrasila je crnim remenom i torbicom te sandalama koje potpisuje Bvlgari čije je zaštitno lice.

U filmu 'The Kids Are All Right' Julianne igra ženu srednjih godina koja je 20 godina u vezi sa ženom, a najviše zanimanja u filmu izazvao je njihov poljubac.

>> Julianne Moore: Seksi u 50. i bez botoksa

>> Požurite se! Lanvin je stigao H&M

'Najveći dio života provodimo u toj sredini o kojoj uopće ne razmišljamo, najvažnije nam je ono prije toga, no u sredini se događa najveći broj stvari', rekla je lijepa Julianne koja krasi naslovnicu časopisa Allure za studeni za koju ju je fotografirao Tom Munro.

Za razliku od mnogih holivudskih kolegica Julianne nije obožavateljica kozmetičkih zahvata. Nije, i kaže kako nikada neće koristiti injekcije botoksa da bi zadržala mladenački izgled.

'Ne osuđujem one koji su to napravili, no mislim da to ne pomaže.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju