U Palmižani na Paklenim otocima osvježenje je u moru pronašla i mama Iva Balaban s kćerkicom Tashom i sinom Ivanom. Jednostavni bikini pokrivao je sve što je trebao, ali jednako tako i naglasio prekrasno tijelo bivše manekenke

Iva Balaban jedna je od onih bivših manekenki koju se rijetko može vidjeti na događajima na kojima se okupljaju hrvatski celebovi.

Prije svega posvećena obiteljskom životu u kojoj je potpuno okrenuta svojoj dvijeipolgodišnjoj Tashi i sedam godina starom Ivanu.

Za ljetni je odmor lijepa Iva izabrala Primošten iz kojeg je gliserom stigla u Palmižanu na Paklenim otocima. Među brojnim kupačima Iva se ni po čemu nije izdvajala po ostalih, opušteno uživajući s djecom u morskim radostima.

>> Iva Balaban: 'Ljubomorna sam na Boška'

>> Poznate Hrvatice biraju samo najskuplje

No, teško je ne primijetiti njezino lijepo isklesano tijelo koje izgleda kao netaknuto s dva poroda. Bikini, za razliku od onih koji žele privući pažnju na sebe pod svaku cijenu, nije bio premalen već idealan za njezino tijelo. Upravo zato Iva je izgledala ukusno, lijepo i prije svega neopterećeno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju