Lijepa, samozatajna i seksepilna, baš kao i u svakoj prigodi i na Cro A Porteru gdje je došla podržati omiljeni dizajnerski dvojac ELFS, Severina je jednostavno blistala

U kratkoj haljini s puf rukavima i crnim visokim čizmama iz nove kolekcije ELFS-a koju ovaj mladi dizajnerski dvojac nazvao 'Seks, pare, smrt i slava' Severina je izgledala odlično.

>> Trash party u sjajnom papiru na Cro A Porteru

>> VIDEO: Hippy Garden se ne boji golih grudi!

Iako joj se do sada nije dogodilo da se na istom mjestu uz nju pojavio još netko u istoj odjeći, Seve je taj, u ovom slučaju pozitivan osjećaj spoznala kada je pored nje pistom prošetala manekenka u istoj haljini.

Severina je revije pogledala u društvu Katarine i Aljoše Asanovića koji su uživala u kreacijama svoje kćeri Anamarije koje se na Cro A Porteru predstavila drugi put i to zrelijom kolekcijom.

Severina je blistala u haljini i čizmama iz nove kolekcije ELFS-a, a brošem sa simbolom škara kao metaforom rezanja korupcije iz Zigmanove kolekcije pružila je podršku radnicama Kamenskog koje su iz prvog reda promatrale revije i bile najglasnije 'navijačice' mladog dizajnera.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju