Zagreb je jučer bio pravi raj za šopingholičarke. Trgovine u centru grada zatvorile su svoja vrata tek u ponoć, pa su mnoge poznate Pepeljuge uživale u omiljenom ženskom sportu. Ruku punih vrećica kući su se vratile Stefani Hohnjec, Dvina Meler i Simona Šajn

U Zagrebu se održao prvi The Best Shopping Night u organizaciji časopisa The Best Shop kojem pripadnice ljepšeg spola jednostavno nisu odoljele. 

Biranje novih krpica u društvu prijateljica privuklo je i Simonu Šajn, bivšu suprugu Ante Gotovca koja je u ultra kratkoj haljinici pokazala kako uistinu blista.

Topla ljetna noć u grad je dovukla i Dvinu Meler i Stefani Hohnjec koje su svoje vrećice napunile uz pomoć Borisa Kosmača.

Sniženja i trgovine koje su svoja vrata ostavile otvorene do ponoći pokazali su se kao pun pogodak jer su mnogi došli obaviti ono što tijekom dana ne stignu zbog posla ili pak velikih vrućina.

Na police je zavirio i Neven Ciganović te rukometaši Igor Vori sa suprugom Oljom i sinom Petrom i njegov kolega Vedran Zrnić sa suprugom i kćerkicom Tonjom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju