Holivudski šarmer i jedan od najseksepilnijih muškaraca na svijetu George Clooney danas slavi 50. rođendan. Prva mu je, sigurni smo, čestitala njegova djevojka Elisabetta Canalis, a njega ni najmanje ne zabrinjava brojka koja je osvanula na slavljeničkoj torti. Zašto i bi kad teško da će mu netko uskoro oduzeti titulu najpoželjnijeg neženje!

50 mu je godina tek! I tko bi rekao. Od kad znamo za Georga Clooneyja uvijek je isti. To neće potvrditi samo žene koje uzdišu za njim, već i brojni muškarci koji bi rado bili na njegovu mjestu. Najpoželjniji glumac na svijetu, unatoč tome što je zauzet, i dalje je san brojnih žena.

Iako je sanjao o bejzbolkarijeri, ona mu je propala. U glumi je balansirao između blockbastera i riskantnijih projekata, no čega se god uhvatio to je i pozlatio. Svaka uloga nosila mu je sve veću popularnost.

>> George Clooney zna kakve vam gaćice trebaju

>> George Clooney odustao od braka i djece

Glumio je i doktora, Batmana i tajnog agenta. Ali bez imalo glume odradio je i brojne humanitarne projekte. Više puta se trudio pronaći rješenje za sukobe diljem svijeta, prikupljao je novac za Haiti nakon potresa, a proglašen je i 'glasnikom mira' Ujedinjenih naroda kako bi promicao mirovne aktivnosti te organizacije širom svijeta.

Holivudski glumac zasigurno nije ni slutio da će zbog svega toga zarobiti srca brojnih žena. Ipak, njegovo je srce zarobila Elisabetta Canalis. Talijanska manekenka i tv voditeljica na čije bi mjesto svaka žena sjela. Bez obzira što mu je 50 godina.

Clooney je unaprijed obavijestio prijatelje da ne želi slaviti rođendan jer smatra da je za to prestar pa su mnogi zaključil da je upao u krizu srednjih godina. On to opovrgava te tvrdi kako je prestar samo za proslavu rođendana i darove.

Planove mu je pomrsila dvadeset godina mlađa djevojka Elisabetta koja se bacila na organizaciju velikog iznenađenja za svog dragog!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju