Iako se posljednjih mjeseci zbog obitelji povukla iz svijeta modelinga i javnosti, vlasnica najdužih nogu i najdebljeg računa među svjetskim modelima Gisele Bundchen sa stilom se vraća na scenu. Posljednji angažman u nizu stigao je od prestižne kuće Chanel

Nakon što je u prosincu na svijet donijela svoje drugo dijete kćerkicu Vivian i na kratko se povukla iz svijeta modelinga Gisele Bundchen ponovno se vraća u modnu orbitu kojom posljednjih godina uvjerljivo vlada.

>>Evo zašto je Gisele najplaćeniji model na svijetu!

Osim što je nosila gotovo sve revije visoke mode te bila zaštitno lice brojnih brendova najnoviji angažman za modnu kuću Chanel kruna je karijere 32 godine stare Brazilke koja je samo protekle godine zaradila 45 milijuna dolara i po šesti put zasjela na mjesto liste najplaćenijih modela na svijetu.

>>Koje žene najbolje prodaju svoje tijelo?

A zašto je obožavana od strane modnih mogula pokazala je tijekom večernjeg izlaska za koji je odabrala jednostavnu kombinaciju. Crni blejzer Gisele je uskladila uz kožnatu usku minicu koja je efektno skrenula pažnju na njezine duge noge, adut kojem još uvijek nema konkurencije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju