Mlada glumica Nataša Janjić ulazak u Novu 2013. godinu pamtit će po nezaboravnom dočeku uveličanom sudbonosnim 'DA' kojem su svjedočile brojne osobe iz javnog života. Dok je mladenka u vjenčanici Matije Vuice vješto izbjegla bliceve fotoaparata, njezine prijateljice spremno su pozirale u toplim krznenim ogrtačima

Glumica zagrebačkog kazališta Gavella Nataša Janjić i televizijski producent Joško Lokas ulazak u Novu 2013. godinu pamtit će po najljepšem dočeku kojeg su uveličali vlastitim vjenčanjem.

>>Seksepilni prorez kojemu ne može odoljeti ni Jelena Veljača

Spoj dočeka Nove Godine i vjenčanja nimalo ne čudi s obzirom da je ovaj par inače poznat po organizaciji odličnih novogodišnjih tuluma.
Velik broj prijatelja, glumačkih i televizijskih kolega svjedočilo je njihovom zavjetovanju na vječnu ljubav i velikoj proslavi čiji detalji su do posljednjeg trenutka bili obavijeni velom tajne.

>>Nataša Janjić: Kad je umjetno ljepše od pravoga

Mladenka Nataša doznajemo unatoč nekonvencionalnom vjenčanju ipak nije odoljela tradicionalnom izboru vjenčanice koju je samo za nju kreirala dizajnerica Matija Vuica.

A vjerujemo kako su joj u izboru haljine pomogle i bliske prijateljice Jelena Veljača, Anita Dujić i Jelena Perčin koje su za posebnu prigodu svoje svečane toalete vješto skrivale ispod toplih krznenih kaputića odoljevajući hladnoći i udovoljavajući glamuroznom prizvuku posebne večeri.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju