Bivša djevojka Georgea Clooneya Elisabetta Canalis svoje je golo tijelo odlučila posuditi PETA-inoj kampanji protiv nošenja krzna. Talijanska ljepotica otkrila je kako je to najbolji razlog zbog kojeg se ikada skinula

Elisabettina osviještenost protiv okrutnosti nad životinjama započela je vrlo rano. Još kao djevojčica gledala je dokumentarnu emisiju u kojoj su pokazali utapljanje i ubijanje životinja. Već tada lijepa talijanska voditeljica i model odlučila je kako nikada neće nositi pravo krzno.

Kampanja pod motom 'Radije ću biti gola nego nositi krzno' predstavljena je u Los Angelesu, a crno-bijela fotografija na kojoj Elisabeta pozira gola svakako je podigla temperaturu okupljenima.

>> Mirna i Mario: Ne uzimajte životinje ako ćete ih napustiti!

>> Pamela Anderson proglašena osobom godine

'Odlučila sam pozirati gola jer golotinja uvijek izazove veliku reakciju, a to je ono što je potrebno kako bi se ljudska pažnja zadržala na nečemu toliko okrutnom kao što je ubijanje životinja zbog mode', rekla je Elisabetta te dodala kako se jadne životinje ubijaju na okrutne načine.

Organizacija za prava i zaštitu životinja PETA snimila je veliki broj kampanja s mnogim poznatim osobama, a golotinjom se često koriste kako bi doprijeli do što više ljudi te upozorili na okrutnosti prema životinjama. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju