Ultra minijaturne haljine po kojima je postala prepoznatljiva splitska pjevačica Jelena Rozga sve češće mijenja kombinacijama koje u prvi plan stavljaju trbuh. Pa dok svjetske zvijezde ovaj trend promoviraju sportskim i elegantnim kombinacijama Jelena novi trend neuspješno kopira

Trend koji je u drugi plan bacio savršeno oblikovane noge i dekolte promovirale su brojne zvijezde svjetske scene koje su u ogoljenom trbuhu pronašle novog saveznika u službi isticanja svojih isklesanih tijela.

Jelena Rozga se sve češće odlučuje za kombinacije u kojima u prvi plan umjesto nogu dolazi njezin trbuh

>>Top 10 minica Jelene Rozge

Pa dok su Jennifer Lopez i Gwen Stefani doajenke ovog stila koje svoj vretenasti trbuh uspjevaju na elegantan i sportski način istaknuti, splitskoj pjevačici to baš i ne polazi za rukom.

>>7 žena koje goli trbuh 'nose' kao od šale

>>8 ideja za ravan trbuh bez kapi prolivenog znoja

U posljednje vrijeme Jelena Rozga se sve češće odlučuje za kombinacije u kojima u prvi plan umjesto nogu koje je godinama isticala ultra kratkim minicama, dolazi njezin trbuh.

Za nastup na humanitarnom koncertu Za istinu- ja mogu sve, Jelena je odabrala  uske bijele traperice i kožnatu jaknicu odrezanu do ispod grudi koja je u prvi plan stavila njezin trbuh, ali ne na elegantan način kako to čine njezine svjetske kolegice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju