Glumica Gwyneth Paltrow plaća danak čestoj odvojenosti od supruga Chrisa Martina. Novi film koji snima u Nashvilleu u kombinaciji s kaloričnom hranom i filmskim partnerom mogao bi značiti višak kilograma i bračne svađe

Vitka i plava Gwyneth je otkrila ono što žene znaju i primjenjuju već godinama. Depresiju, a ponajviše onu prouzrokovanu ljubavnim problemima najbolje liječe kalorična hrana i drugi muškarac koji je spreman skinuti zvijezde.

Glumica koja je poznata po strogoj makrobiotičkoj prehrani zbog razdvojenosti od supruga, utjehu je potražila u hrani.

Dok Gwyneth snima novi film 'Love Don’t Let Me Down' u Nashvilleu, Chris Martin u Londonu čuva njihovo dvoje djece, Apple i Mosesa.

Glumica koja je poznata po strogoj makrobiotičkoj prehrani i režimu kojem može zahvaliti svoju vitku liniju, zbog razdvojenosti od supruga, utjehu je potražila u hrani. Posljedica te opuštenosti je zaobljena linija i nekolicina kilograma viška.

Uz ukusne zalogaje utjehu je pronašla i u filmskom kolegi, pjevaču country glazbe Timu McGrawu. On je stariji od nje i oženjen, no našao se pri ruci i poslužio svrsi jer ima razumjevanja za njezine probleme, a pokazao se i kao odlično rame za plakanje.

Glasnogovornik bračnog para Paltrow-Martin tvrdi kako je sve u najboljem redu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju