Promotivna turneja na kojoj Gerard Butler i Jennifer Aniston nastavljau svoju ne-ljubavnu priču trenutno se zaustavila u Madridu, gdje su već pomalo umorni odradili fotografiranje na crvenom tepihu

Od samog filma 'Lovac na glave' kojeg promoviraju glavni protagonisti Jennifer Aniston i Gerard Butler, zanimljivije su pričice i fotografije koje pokazuju prisan odnos između plavokose Jen i robusnog Butlera.

No, dok su paparazzi fotografije u privatnim trenucima uhvatile glumca kako je uhvatio Aniston za stražnjicu, službene fotografije nisu niti izbliza toliko opuštene.

Na crvenom tepihu u Madridu glumica se pokazala s besprijekornom frizurom i haljinom koja joj neusporedivo bolje pristaje od one ružičaste u kojoj se nedavno pojavila u Prizu. U rock-chick stilu pokazala je svoje tijelo u crnoj kratkoj haljini bez naramenica s volanima i svjetlucavim aplikacijama.

>> Prvi modni promašaj Jennifer Aniston

>> VIDEO: Vodimo vas na film 'Lovac na glave'

U kojoj će fazi biti njezin modni stil, kao i prijateljevanje s muževnim Škotom saznat ćemo već ovih dana kada 'Lovac na glave' kreće dolazi na sljedeći crveni tepih.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju