Nakon povratka s romantičnog putovanja koje je s dečkom Oliverom Martinezom i kćerkicom Nahlom provela na toploj Mallorci, Halle Berry se našla na hladnim ulicama Glasgowa. Odjevena u pernatu jaknu i s termoforom u rukama lijepa glumica je gotovo neprepoznatljiva, a sve zahvaljujući imidžu za film Cloud Atlas

Glumica koja njeguje svoju kratku frizuru i s vremena na vrijeme si dopusti tek manju promjenu za potrebe snimanja svog novog filma ponovno se vratila nešto dužoj kosi.

>> Je li ovo najseksi frizura na svijetu?

Kako bi se prilagodila zahtjevima uloge Halle je stavila periku i nasmijala se vidjevši svoj lik s dužom kosom, prizor na koji nije navikla.

Prekrasna glumica naime kratku kosu nosi od 2009. kada je nakon rođenja kćerkice Nahle poludugu kosu prošaranu pramenovima zamijenila kratkom frizurom i odmah je izazvala oduševljenje.

>> Halle Berry: Savršena na sve načine

>> Halle Berry: Nova frizura za lice bez mane

Halle Berry glumi uz Toma Hanksa u filmu koji se snima prema istoimenom popularnom romanu Davida Mitchella. 'Cloud Atlas' je drama o čovječanstvu i utjecaju koji ljudski postupci i njihove posljedice imaju na svijet u prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju