Prizor tamnopute ljepotice u narančastom bikiniju koja izlazi iz mora naoružana nožem utaknutim u bijeli kožnati remen oko struka prizor je iz James Bondovog filma koji nikada nećemo zaboraviti. Upravo ova bondova djevojka, kratkokosa Halle Berry i danas, 11 godina kasnije, u bikiniju izgleda jednako atraktivno te svojom ljepotom i dalje oduzima dah

Baršunasta tamna put, prekrasno lice, zanosno tijelo i prepoznatljiva kratka kosa kratki je opis jedne od najljepših holivudskih glumica Halle Berry. Atraktivna Amerikanka dane provodi daleko od filmskog seta, u društvu zaručnika Oliviera Martineza i kćerkice Nahle.

>> Halle Berry: Tijelo koje obožava bikini

Za obiteljsko druženje na pješčanoj plaži Halle je odabrala crni kupaći kostim ukrašen zlatnim detaljima. Uz crni bikini koji je naglasio njezinu besprijekornu figuru, 47 godina stara glumica je iskombinirala i prozirnu tuniku dubokog proreza koja je cijeloj priči dala snažnu dozu elegancije i seksepila.

>> I Halle Berry se pridružila odvažnim pozericama bez celulita

No da je njezino tijelo kao stvoreno za bikini Halle je potvrdila još 2002. godine kada je prizorom u nastavku James Bondovog filma 'Umri drugi dan' svih ostavila bez daha.

Scena u kojoj bondova djevojka izlazi iz mora u narančastom bikiniju naoružana nožem utaknutim u bijeli kožnati remen oko struka ostala je dobro zapamćena, a ova ljepotica i danas izgleda jednako atraktivno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju