Heather Locklear je jedna od mnogih poznatih ljepotica koja nije mogla odoljeti vampirskoj groznici. Glumica se pojavila na premijeri filma 'Sumrak saga: Praskozorje', mladenačkog, zategnutog lica poput djevojčice

Cijeli svijet je u znaku vampira i slatkih ljubavnih ugriza za što je kriva premijera još jednog nastavka popularnog filma 'Sumrak saga'.

'Praskozorje, I. dio', kako glasi ime posljednjeg nastavka tetralogije izazvao je pravu euforiju, a na premijeru su pohitale mnoge holivudske zvijezde.

Iako su u prvom planu bili mladi vampiri i vampirice među uzvanicima se našla i već pomalo zaboravljena zvijezda Heather Locklear.

Pedesetogodišnja glumica za ovu je prigodu odjenula vrlo izazovnu kombinaciju uskih, kožnih hlača i prozračne tunike boje pudera, naglašenog V izreza koja je otkrivala duboki i zavodljivi dekolte.

Heather se zadovoljno smješkala brojnim posjetiteljima, no ono što nismo mogli ne primijetiti je njezin gotovo zaleđeni izraz lica za koji su odgovorni brojni recepti za pomlađivanje.

>> Heather Locklear: Mama ili starija sestra?

>> Heather Locklear lijepa kao i u Dinastiji

Lice glumice izgledalo je svježe, popunjeno i zategnuto, ali i poprilično neprirodno te nas je posjetilo na izgled Kylie Minogue i njezine sestre Dannii o kojima se već godinama priča da su ovisne o botoksu i ostalim preparatima koji 'zaustavljaju' starenje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju