Riječ push-up se više ne odnosi samo na žensko donje rublje. Najnoviji model Marks&Spencer bokserica napravljen je kako bi naglasio njihov ponos, ali i podigao te istaknuo stražnjicu

Kada je riječ o besprijekornom izgledu žene su spremne na sve. I dok se u vašem ormaru kriju raznorazne gaće ili najlonke za formiranje linije tijela te push-up grudnjaci koji vizualno povećavaju grudi barem za broj, došlo je vrijeme da i muškarci učine nešto po tom pitanju.

Naime, novi hit među muškarcima su Marks&Spencer push-up gaće za bildanje muškosti.

Ako ste pomisli da se radi samo o naglašavanju prednjeg dijela tijela, onda ste u krivu jer je riječ je o donjem rublju, točnije boksericama koje podižu stražnjicu.

Dizajneri objašnjavaju kako poseban kroj bokserica omogućuje formiranje i naglašavanje stražnjice koja u ovom donjem rublju izgleda puno seksepilnije.

>> Nevidljive gaće: Spas za lošu figuru

>> Push-up donje rublje za muškarce

No niti njihov ponos nije ostao zaboravljen pa je za sve muškarce koji nisu zadovoljni veličinom svoje muškosti dizajniran model donjeg rublja s posebnim push-up umetkom za prednju stranu koji naglašava, odnosno povećava muškost i do 38 posto.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju