Dolazak toplijih dana za pripadnice ljepšeg spola znače i pojačanu borbu protiv celulita. Kako bi u kratkoj odjeći i kupaćim kostimima bezbrižno uživali cijelog ljeta potrebno je odabrati prave proizvode koji će nam to omogućiti. U borbu protiv 'ženskog neprijatelja' krenula je i Severina

Lijepa pjevačica je zaštitno lice Skeyndor kozmetike koja brine za besprijekoran izgled ženske kože. Poseban naglasak stavljaju na svoju inovativnu Kavitacija koncept anticeluilitnu kremu s efektom ultrazvuka, ali istodobno svojim kupcima poklanja i priručnik s preporučenim ciljanim funkcionalnim vježbama i savjetima o prehrani koja potiče eliminaciju celulita ili preventira njegovo nastajanje.

>> Nespretno odabrane kreacije otkrile celulit i strije

Dokaz da se radi o formuli koja stvarno djeluje je besprijekorna linija Severine koja uz njegu kože o izgledu brine uz osobnog trenera i pravilnu prehranu.

'Redovito vježbam, brinem se o svom zdravlju i pazim što jedem. Tako sam puno sretnija i znatno se bolje osjećam', rekla je Severina i priznala kako ipak nije sve u vježbanju i prehrani.

'Ljubav je važna da se dobro osjećaš i da blistaš. Sretna sam što sam našla čovjeka s kojim se tako osjećam i što sam pronašla ljubav. Zapravo, ja se sada osjećam kao djevojčica od 12 godina. Cijeli sam život do sada ganjala karijeru, tek sam sada posvećena sebi i ljubavi', odala je Severina.

>> Severina: Savršena na sve načine

Skeyndor kavitacija koncept anticelulitna krema inspirirana je metodom aparativne ultrazvučne kavitacije, daje slične rezultate, ali bez ikakvih nuspojava. Anticelulitna krema čija cijena je 222 kune daje brz učinak na nakupine celulita, vidljivo smanjuje izgled  narančine kore, tanji i preoblikuje figuru, a njezina je učinkovitost potvrđena in vivo i in vitro kliničkim studijama.

Mehanizam djelovanja je jedinstven i učinkovit zahvaljujući specifičnim aktivnim sastojcima: fibrolitički agnes – tanji i razgrađuje fibroznu kapsulu oko adipocita stvarajući efekt sličan ultrazvuku, betain - razbija i raspršuje velike nakupine masti na manje te učinkovito smanjuje debljinu masnog tkiva,suaeda maritima, karnitin, kofein koji pojačano razgrađuju lipide te potiču njihovu lakšu i bržu eliminaciju.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju