Ljubavna priča koja je već nakon prve epizode zarobila gledatelje je ona između Doris Pinčić i Ivana Hercega u seriji Larin izbor. Nakon prve epizode koju je pogledalo gotovo pola milijuna gledatelja slijedi - vjenčanje

U prvom tjednu prikazivanja, nekoliko dana nakon početka ljubavne priče između Lare (Doris Pinčić) i Jaše (Ivan Herceg) gledatelji će moći vidjeti i njihovo vjenčanje.

Rastrgan između obitelji i lijepe Lare, Jaša će donijeti odluku da na brzinu oženi djevojku koja mu je zarobila srce. S druge strane, zabrinut za očevo zdravstveno stanje Jakov će preuzeti veliku odgovornost, a to je putovanje brodom u Afriku.

>> VIDEO Ivan Herceg: Zavodnik s malih ekrana

Dodatnu sjenu na Larinu i Jašinu sreću bacit će osveta zlobnog Jašinog polubrata Dinka (Filip Juričić) koji će učiniti sve da napakosti obitelji Zlatar i svom ocu.

Tako će započeti novo životno putovanje Lare u kojem će postati žena pomorca koji će je ostaviti na milost i nemilost njegove majke Nele (Ecija Ojdanić). Iako tajno, vjenčanje ovog ljubavnog para bit će vrhunac romantike.

Iako je serija tek krenula, Doris Pinčić i Ivan Herceg sve češće se spominju kao najljepši glumački par koji trenutno možemo vidjeti na televiziji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju