Ivana Banfić će 2011. godinu pamtiti po povratku na glazbenu scenu. Kkao gleda na loše kritike, pati li njezin privatni život zbog posla i što planira otkrila je ekipi In Magazina

Ivana Banfić je nedavno predstavila novi singl i video spot 'Budi svoja'. Atraktivna pjevačica koja u 42. godini života uspješno održava savršenu liniju.

'Pjesma 'Budi svoja' posvećena je svim djevojkama i ženama, te onima koji žele promjenu u svom dosadašnjem načinu življenja. To je nova himna zdravog načina života i vježbanja. Pjesma je ujedno i najavni singl mog prvog fitness DVD-a koji je u pripremi, a našem će tržištu ujedno ponuditi nove načine i formate vježbanja kao što je Walking Fitness', izjavila je glazbenica Ivana.

>> Ivana Banfić otkrila tajnu savršenog tijela

>> Seksi vampirica Ivana Banfić u crnom

Za muškarce kaže kako su razigrana djeca, no to je ono što se Ivani sviđa kod njih.

'Super je to što muškarci nikada ne odrastu', rekla je pjevačica.

Iza nje su tri godine braka, no svaki dan joj je drugačiji i da nije tako pobjegla bi glavom bez obzira. Pjevačica ne voli javno govoriti o svom privatnom životu. Tradicionalna je, a ulazak medijima u život ne dozvoljvav previše.

Da nije glazbenica, Ivana bi voljela živjeti na farmi okružena prirodom i životinjama, a otkrila je i kako ne voli kućanske poslove.

'Radije vrijeme provodim sa sinom ili popijem kavu s prijateljicom', rekla je.

Majčinstvo ju je potpuno promijenilo, a najviše uživa u trenucima sa sinom. Najteži dio joj je odgoj o kojem uči iz knjiga, no puno toga su, priznaje ona i suprug naučili od sina.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju