Čini se kako su rukometaši postali najpopularniji, ali i najzgodniji sportaši. Ivano Balić i Nikola Karabatić najbolji su igrači svih vremena, ali ono što je najzanimljivije žene su ih proglasile i najpoželjnijima, pa se postavlja pitanje: Tko je zgodniji Ivano ili Nikola?

 

Iako je još uvijek nogomet najvažnija sporedna stvar na svijetu, u posljednje vrijeme, barem što se naših krajeva tiče mediji bruje o rukometu, ali i rukometašima.

Osim što imamo najbolje sportaše na svijetu, čini se da je i njihov fizički izgled poprilično visoko na ljestvici popularnosti.

Jednog od najkvalitetnijih hrvatskih sportaša Ivana Balića je Svjetska Rukometna Federacija proglasila najboljim sportašem svih vremena.

 

Naš Ivano se nalazi vrlo visoko i u privatnom životu pa je osvojio titule i najpoželjnijeg neženje te uz Domagoja Duvnjaka i najzgodnijeg rukometaša.

No Balić je čini se dobio čvrstu konkurenciju, jer u posljednje vrijeme mediji bruje o Nikoli Karabatiću.

Ovaj vrhunski sportaš hrvatskih korijena zauzeo je drugo mjesto najboljeg sportaša svih vremena, a čini se kako su i žene jednostavno poludjele za njim pa su ga okrunile titulom najseksepilnijeg rukometaša.

>> Nikola Karabatić u seksi reklami za donje rublje

>> VIDEO: Tko su najpoželjniji hrvatski neženje?

Iako još nije službeno potvrđeno, dvadesetšestogodišnji ljepotan ljubi Blanku Vlašić, a hoće li se tajna romansa doista pretvoriti u sportsku ljubavnu priču tek ćemo saznati.

Dakle zaključak je jasan imamo najbolje i najzgodnije rukometaše, a tko je doista poželjniji procijenite same.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju