Pri vrhu popisa najzahtjevnijih i najrazmaženijih pjevačica gotovo se uvijek izmjenjuju dva imena. Ako na vrhu nije Mariah Carey, onda je sigurno Jenny iz kvarta, odnosno Jennifer Lopez. No, njoj nikako nije jasno zašto bi je netko skromnu kakva je nazvao divom

J.Lo, latino zvijezda i žena čijim ambicijama nema kraja, kao novi zadatak si je dala stvaranje slike obične nezahtjevne i prije svega jednostavne pjevačice.

Zbog njezinih stalnih zahtjeva na turneji među kojima je određena vrsta mirisnih svijeća, točno preciziran broj bijelih ruža, precizno uravnotežen postotak vlage u prostoriji te iskazivanja otvorenog nezadovoljstva ako nije sve kako je ona zamislila, došla je na glas prilično naporne zvijezde. No, njoj nije jasno čime je ona zaslužila takav status.

'Nikada mi se nisu svidjele priče koje govore kako se ponašam kao diva, zato što to jednostavno nije istina. Kao niti da postavljam grozne zahtjeve svojim zaposlenima. To su sve izmišljene priče' odlučno tvrdi Jennifer.

>> Oko čega se J.Lo najviše trudi?

>> FOTO: Ukrajinci Photoshopom unakazili J.Lo

'Ali takav je imidž postao sastavni dio moje karijere i ja nad time više nemam nikakve kontrole' dodala je 40 godina stara pjevačica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju