Jennifer Lopez se ponovno našla u prvom planu. Na godišnjoj dodjeli nagrada Latin Grammy atraktivna pjevačica se prošetala u glamuroznoj haljini koja je istaknula njezin dekolte, ali i legendarnu stražnjicu koja je postala zaštitni znak seksepila i ženstvenosti

Jennifer Lopez jedna je od rijetkih ljepotica koja nije pala pod utjecaj trenda konfekcijskog broja nula.

I dok su Sarah Jessica Parker, Victoria Beckham, Jennifer Aniston te mnoge druge zvijezde ponosne na svoj gotovo anoreksičan izgled, J. Lo već godinama dostojanstveno nosi svoje obline.

Atraktivna pjevačica i glumica pojavila se u Las Vegasu na godišnjoj dodjeli nagrada Latin Grammy u pratnji supruga Marca Anthonyja. 

Iako su na jednom mjestu bile gotovo sve latinoameričke putene ljepotice poznate po svom seksepilu, Jennifer se kao i obično našla u centru pažnje.

Odjenula je elegantnu brončanu sirena haljinu sa svjetlucavim detaljima koja je naglasila sve njezine seksi atribute.

Osim zanimljivog i zavodljivog dekoltea, u prvom planu se ponovno našla njezina stražnjica koja je već godinama simbol istinske ženstvenosti.

>> Bolna haljina na tijelu Jennifer Lopez

>> J.Lo i dalje zaobljena na pravim mjestima

Četrdesetjednogodišnja Latinoamerikanka je raspustila dugu smeđu kosu, nabacila neodoljivi osmjeh što je bilo dovoljno da prisutne jednostavno ostavi bez daha.