Godišnji odmor počeo je i za hrvatsku premijerku Jadranku Kosor koja tople dana kolovoza provodi u Bolu na Braču. Opuštenu atmosferu ljetovanja očito još uvijek nije upila jer se prema plaži uputila u ozbiljnoj crnoj tunici i pomalo neprimjerenoj torbi

Dolaskom u svoje omiljeno ljetovalište mnogi jedva čekaju da svoj uobičajen stil prilagode opuštenoj i ležernoj atmosferi koju su priželjkivali tijekom predanim radom ispunjenih dana.

Lepršave haljine razigranih ili pak neutralnih boja, prirodni materijali uz koje koža može nesmetano disati ljekoviti morski zrak te što jednostavnija krpena torba u koje se ubaci kupaći kosim, krema za sunčanje, ručnik te knjiga, nisu bili izbor premijerke Jadranke Kosor na odmoru.

I ovog ljeta premijerka ljetuje u Bolu na Braču na koji se uputila dan nakon praznika Dana pobjede i domovinske zahvalnosti.

Iako se prvog dana boravka na otoku nije uputila na plažu, učinila je to dan kasnije, odjevena pomalo neobičnu odjeću za opuštanje uz more.

Uz tuniku crne boje od sintetičkog materijala neprilagođenog visokim temperaturama odabrala je ljubičastu lakiranu torbu primjereniju za poslovne spise nego za kreme za sunčanje.

No, možda premijerka i boravak na plaži koristi za dovršavanje zaostalih poslova i neodgodivih obaveza.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju