Za Victoriju Beckham aerodrom je modna pista te prilika da se pred uvijek brojnim paparazzima pokaže u najboljem svijetlu, a čini se kako je isto naučila i svoju djevojčicu Harper Seven. Dvije dame uputile su se u New York na tjedan mode gdje će Victorija predstaviti svoju novu modnu liniju, a Harper će uživati kao mamin najdraži modni dodatak

Život u diazajnerskoj odjeći nije stran najpoznatijoj djevojčici koja je u šest mjeseci starosti promijenila veliki broj haljinica, tunika i kaputića redom najpoznatijih brendova dječje odjeće. Sedam mjeseci stara Harper je u kariranoj haljini i sivom kaputiću te s trakom u kosi krenula za New York gdje će po drugi puta uživati u tjednu visoke mode.

>> Harper Seven kao savršeni modni dodatak

>> Beckhamovi na okupu: Tko sliči na koga?

U rujnu 2011. kada je Victorija u New Yorku predstavila svoju kolekciju za proljeće/ljeto 2012. dva mjeseca stara Harper je mami radila društvo, a obišla je i neke od najskupljih trgovina u New Yorku.

Iako je Victoria dala sve od sebe kao bi aerodromom, svojom pistom, prošetala u kombinaciji koja će biti itekako zapažena, Harper je ovaj put ukrala svu pažnju i bacila sjenu na svoju slavnu majku.

Victorija će na tjednu mode koji se u New Yorku održava od 9. do 16. veljače predstaviti svoju novu jesensku kolekciju koju je opisala kao pomak od svega što je do sada radila.