Za Victoriju Beckham aerodrom je modna pista te prilika da se pred uvijek brojnim paparazzima pokaže u najboljem svijetlu, a čini se kako je isto naučila i svoju djevojčicu Harper Seven. Dvije dame uputile su se u New York na tjedan mode gdje će Victorija predstaviti svoju novu modnu liniju, a Harper će uživati kao mamin najdraži modni dodatak

Život u diazajnerskoj odjeći nije stran najpoznatijoj djevojčici koja je u šest mjeseci starosti promijenila veliki broj haljinica, tunika i kaputića redom najpoznatijih brendova dječje odjeće. Sedam mjeseci stara Harper je u kariranoj haljini i sivom kaputiću te s trakom u kosi krenula za New York gdje će po drugi puta uživati u tjednu visoke mode.

>> Harper Seven kao savršeni modni dodatak

>> Beckhamovi na okupu: Tko sliči na koga?

U rujnu 2011. kada je Victorija u New Yorku predstavila svoju kolekciju za proljeće/ljeto 2012. dva mjeseca stara Harper je mami radila društvo, a obišla je i neke od najskupljih trgovina u New Yorku.

Iako je Victoria dala sve od sebe kao bi aerodromom, svojom pistom, prošetala u kombinaciji koja će biti itekako zapažena, Harper je ovaj put ukrala svu pažnju i bacila sjenu na svoju slavnu majku.

Victorija će na tjednu mode koji se u New Yorku održava od 9. do 16. veljače predstaviti svoju novu jesensku kolekciju koju je opisala kao pomak od svega što je do sada radila.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju