Šarene stranice prepune modnih savjeta najbolji su mamac ženskog magazina Elle za kojim svaki mjesec posežu mnoge pripadnice ljepšeg spola. No iznenađenje koje je Elle pripremio za srpanj sigurno će privući i mnoge koje su do sada izbjegavale zaviriti među popularne korice

Naravno da već znate da se radi o prvoj naslovnici na kojoj se pojavio muškarac, i to ne bilo koji već seksepilni David Beckham, no sada se možete uvjeriti i da jedan od najpoželjnijih nogometaša na svijetu izgleda odlično. I dok je tijelo i tetovaže sakrio na naslovnoj fotografiji, one objavljene u magazinu su sočne i itekako primamljive.

>> Neprepoznatljiv štreber David Beckham

>> Je li to moguće? Victoria Beckham bez potpetica!

Ususret Olimpijskim igrama uredništvo britanskog magazina Elle odlučilo se na promjene te su za naslovno lice za srpanjsko izdanje odabrali Davida Beckhama.

'David Beckham je nacionalni heroj pa smo napravili iznimku te odlučili naslovnicu magazina ukrasiti muškarcem. Ovo je važna godina za Veliku Britaniju pa ikona poput Davida zaslužuje to, a Elle je poznat po tome da ikone stavlja na svoje naslovnice', rekla je urednica magazina Lorraine Candy.

Iako su iza njega mnoge naslovnice, Beckham je posebno polaskan time što je upravo on prvi muškarac ikada koji će se pojaviti na naslovnici prestižnog ženskog magazina. 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju