Jennifer Aniston je u svrhu promocije svoje nove komedije 'The Switch' posjetila talk show Johna Stewarta. Premda je nedavno, zbog izjava o majčinstvu bez partnera, proglašena destruktivnom za društvo, svoj stil i tijelo zna naglasiti itekako konstruktivno

Kako bi promovirala svoju novu romantičnu komediju 'The Switch' u kojemu glumi singl četrdesetogodišnjakinju koja se sama odlučuje za začeće umjetnom oplodnjom, Jennifer Aniston marljivo obilazi premijere i TV showove.

Zadnji u nizu bio je show Johna Stewarta na kojem se glumica pokazala dobro raspoložena i spremna za dijeljenje autograma okupljenima ispred studija.

I za ovaj je nastup izabrala kratku, ali izrazito decentnu haljinu s potpisom 'Dolce&Gabbane'. Retro haljini zatvorenog dekoltea prilagodila je i kosu podignutu u punđu s tek jednim opuštenim pramenom.

Svježeg lica i strateški dobro naglašenih nogu, glumica se pokazala u jednom od svojih najljepših izdanja.

Na jednom od talk showova na kojim je sudjelovala prilikom promocije filma izjavila je kako danas žena imaju mogućnost izbora te da im za dijete nije potreban partner. Na njezinu se takvu izjavu osvrnuo jedan od najpoznatijih TV voditelja Bill O'Reilly koji je Aniston nazvao destruktivnom za društvo.

>> Jen Aniston pažnju ne privlači haljinom već nogama

>> Prvi modni promašaj Jen Aniston

Ovom prilikom glumica nije se osvrtala na društveno osjetljiva pitanja, već je pazila samo da bude blistava, duhovita i prije svega politički korektna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju