Možda je izgubila bitku za supruga, no godine ju itekako paze i maze. Jennifer Aniston koja je nedavno primila nagradu za najbolje tijelo desetljeća može se nasmijati svojoj vječnoj suparnici Angelini Jolie jer je dokazala kako su zdrava prehrana i vježbanje najbitniji za odličan izgled žene svakom životnom razdoblju

Glumica koja je napunila 42. godine njeguje klasični stil odijevanja te seksepil kojeg postaje sve svjesnija s godinama. Ootkrila je kako tajna njezinog savršenog izgleda leži u vježbanju.

'Trčanje, trčanje i trčanje', rekla je Jen te naglasila kako trči i vježba svaki dan te pazi na prehranu.

>> Jelena Rozga i Jen Aniston pod povećalom Fashion Gurua

>> Jennifer Aniston: Tip top i bez grudnjaka

Svakodnevni satovi joge uz privatnog trenera također su zaslužni za izdužene mišiće s kojima se Jennifer itekako ponosi.

Glumica posebnu pažnju posvećuje prehrani koja se bazira na proteinima i povrću, no priznaje kako je slaba na začinjenu i slanu hranu, no taj porok drži pod kontrolom.

Iako je prošla kroz razvod s Bradom Pittom, suparničko prepucavanje s Angelinom Jolie, nekoliko neuspješnih veza i karijeru koja bilježi više padove nego uspona ono što je u njezinom životu postojano je odličan izgled, uvijek savršena frizura i lijepe noge koje rado pokazuje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju