Nepogrešiva Jennifer Aniston na javnim događanjima uvijek izgleda besprijekorno. Simpatična glumica u pratnji zaručnika Justina Theroxa prošetala je crvenim tepihom, a osim širokog osmijeha i zaljubljenog pogleda Jen je plijenila pažnju i svojom pojavom

Iako se otkako je pronašla muškarca svog života lagano povukla s javne scene Jennifer Aniston je još uvijek vladarica crvenog tepiha.

>> Ovakvu Jennifer Aniston još niste vidjeli!

Uvijek decentna i atraktivna glumica se tako pojavila na jednom događanju u pratnji zaručnika Justina Theroxa, a za ovu je prigodu kao i obično izgledala besprijekorno.

>> Jennifer Aniston: Gola bedra, ali i opaki dekolte

Duga crna haljina s bijelim detaljem na dekolteu u obliku mašne savršeno je naglasila vitku liniju lijepe brinete, a prepoznatljiva Rachel frizura koju Jennifer već godinama njeguje još uvijek izgleda besprijekorno.

Iako je poziranje na crvenom tepihu njezina specijalnost, a blicevima fotoaparata nikada nije mogla odoljeti, vidno zaljubljena, sa širokim osmijehom na licu Jennifer se nije odvajala od svog markantnog zaručnika čak niti za fotografiranje.