Nepogrešiva Jennifer Aniston na javnim događanjima uvijek izgleda besprijekorno. Simpatična glumica u pratnji zaručnika Justina Theroxa prošetala je crvenim tepihom, a osim širokog osmijeha i zaljubljenog pogleda Jen je plijenila pažnju i svojom pojavom

Iako se otkako je pronašla muškarca svog života lagano povukla s javne scene Jennifer Aniston je još uvijek vladarica crvenog tepiha.

>> Ovakvu Jennifer Aniston još niste vidjeli!

Uvijek decentna i atraktivna glumica se tako pojavila na jednom događanju u pratnji zaručnika Justina Theroxa, a za ovu je prigodu kao i obično izgledala besprijekorno.

>> Jennifer Aniston: Gola bedra, ali i opaki dekolte

Duga crna haljina s bijelim detaljem na dekolteu u obliku mašne savršeno je naglasila vitku liniju lijepe brinete, a prepoznatljiva Rachel frizura koju Jennifer već godinama njeguje još uvijek izgleda besprijekorno.

Iako je poziranje na crvenom tepihu njezina specijalnost, a blicevima fotoaparata nikada nije mogla odoljeti, vidno zaljubljena, sa širokim osmijehom na licu Jennifer se nije odvajala od svog markantnog zaručnika čak niti za fotografiranje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju