Zaljubljena do ušiju Jennifer Aniston toliko uživa u privatnom životu da je u posljednje vrijeme uopće ne susrećemo na javnim događanjima. popularna glumica i blagdane provodi daleko od javnosti i to u toplom Meksiku, j društvu zgodnog zaručnika Justina Therouxa

Opuštena i sretna popularna glumica Jennifer Aniston dane provodi na plaži u zagrljaju omiljenog muškarca Justina Therouxa koji je na Jen utjecao u toj mjeri da je promijenila način života, ali i stil odijevanja.

>> Sasvim drugačija Jennifer Aniston

Danas tako Jennifer često vidimo neopterećenu, bez šminke u širokim trapericama i rokerskom imidžu koji joj odlično pristaje.

>> Jennifer Aniston: Gdje je nestala najbolja pozerica?

Sretan par odlučio je u jednako ležernom izdanju proslaviti blagdane i to na prekrasnim meksičkim plažama. I dok se Jennifer odjevena u crveni bikini i dugi pareo zavezan oko bokova bezbrižno šetala terasom hotela njezin isklesani zaručnik Jutin pravio joj je društvo te je teleskopom proučavao ocean. Preplanuli i opušteni oboje su izgledali odlično što još jednom dokazuje kako ljubav pozitivno utječe na ljude.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju