Otkako se ponovno zaljubila Jennifer Aniston više nije toliko medijski aktivna pa je njezina šetnja crvenim tepihom pravo iznenađenje, posebno kada za nju izabere mini crnu haljinu naglašenog dekoltea koja je u trenu istaknula vitko tijelo i noge koje još uvijek zaslužuju čistu peticu

S obzirom da za vitko tijelo i čvrste mišiće je potrebno odricanja i discipline joga kao omiljeni način vježbanja lijepe glumice Jennifer Aniston zasigurno je barem djelomično odgovorna za njezinu besprijekoran izgled.

>> Koja su 2 najjača aduta Jennifer Aniston?

A upravo joga ju je i dovela do crvenog tepiha kojim otkako se zaljubila puno rjeđe korača. Promocija knjige njezinoga omiljenog joga gurua bila je dovoljan razlog da se vrati na pijedestal ljepote i pokaže sve svoje čari.

>> Sasvim drugačija Jennifer Aniston

Za ovu priliku odabrala je mini crnu haljinu zvonolikog kroja koja je u prvi plan stavila njezin preplanuli ten i najjači adut - vitke noge.

Jen je odlučila istaknuti i zavodljivi dekolte i to decentnim V izrezom i tankim naramenicama. Cjelokupan dojam dodatno su nadopunile elegantne sandale te vječna i besprijekorna frizura, raspuštena frizura.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju