Jennifer Aniston pojavljuje se u glavnoj ulozi u još jednoj romantičnoj komediji s partnerom Adamom Sandlerom. Četrdesetogodišnjakinja koja tvrdi kako je konačno zaboravila sve probleme iz ljubavnog trokuta s Angelinom Jolie i Brad Pittom svojom je pojavom u filmu zasjenila mlađu i atraktivnu Brooklyn Decker

Novi filmski hit koji u domaća kina stiže 10. ožujka je prava poslalstica za sve ljubitelje romantičnih komedija, no ovaj put će i muški dio publike uživati u ljubavnom trokutu između Brooklyn Decker, Adama Sandlera i Jennifer Aniston.

Iako će puno mlađa i vrlo atraktivna Brooklyn svakako izazvati zazubice muškog spola, Jennifer Aniston je ponvno dokazala kako, kad je izgled u pitanju teško da joj tko uopće može konkurirati.

>> Rat frizura: Aniston vs. Kidman

Odlična linija i zdravi izgled glumice koja je ponosna vlasnica najpoželjnije frizure na svijetu u filmu je u prvom planu, a Jen koja je zakoračila u četvrto desetljeće zrači pozitivnom energijom.

O filmu

Plastični kirurg kojeg u romatičnoj komediji 'Moja lažna žena' glumi Adam Sandler boji se ući u ozbiljnu vezu pa svojoj puno mlađoj djevojci Brooklyn Decker kaže da je zapravo oženjen i da ima djecu kako bi izbjegao bilo kakvu mogućnost ulaska u nešto što zapravo ne želi.

Međutim, nakon što djevojka posumnja u njegovu iskrenost, on zamoli svoju kolegicu s posla Jennifer Aniston da, skupa sa svojom djecom, glumi njegovu nepostojeću obitelj kako bi dokazao da je u pravu. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju