Jennifer Aniston na svaki se način želi što više izdvojiti iz sapunice s bivšim suprugom Bradom Pittom i Angelinom Jolie. To je pokazala i njezina najnovija izjava koja uključuje seks i Gerarda Butlera u istoj rečenici

Je li odnos između Gerarda Butlera i Jennifer Aniston prijateljski ili romantični? Druže li se samo zato da se bi ne bi činilo kako Jen samo čeka da joj se vraća Brad? To su samo neka od pitanja koja se u posljednje vrijeme provlače kroz trač rubrike američkog žutog tiska.

Poznati glumac pridružio se tako Jennifer i njezinim prijateljicama na proslavi njezinog rođendana u Los Cabosu u Meksiku.  Njezino društvo je tada potvrdilo kako je između njih vladala intelektualna, ali i seksualna kemija.

'Jennifer je na vrhu svijeta. Sretna je, a kaže i da je seks s njime fantastičan' izjavila je jedna od njezinih prijateljica.

Najpoželjnija frizura je ona Jennifer Aniston

Jennifer Aniston traži dečka preko agencije

No, njih se dvoje tek dobro zabavljaju ne razmišljajući o nekoj ozbiljnoj vezi jer se Gerardu status poželjnog neženje itekako sviđa, dok plavokosa glumica uživa u opuštenom odnosu kojeg ima sa škotskim glumcem.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju