Tjedan dana nakon večeri dodjele Oscara koju će Jenifer Garner pamtiti kao slavljeničku zahvaljujući zlatnom kipiću kojeg je osvojio njezin suprug, simpatična glumica okrenuta obitelji postala je još draža ženskoj publici, jer ponovno dala pozitivan primjer odnosa prema vlastitom tijelu

Jennifer Garner svoju glumačku karijeru nikada nije temeljila na pretjeranom isticanju svojih tjelesnih atributa, no unatoč tome često je bila isticana kao izrazito privlačna žena osmijeha kojeg je nemoguće ignorirati.

Upravo takav osmijeh i pozitivan duh naslijedile su i njezine kćerkice Violet i Seraphina, koje su baš kao i jednogodišnji sinčić Samuel razlog odmaka od karijere i Hollywooda.

>> Jennifer Garner: Povratak u stare 'mršave' traperice

No, zahvaljujući suprugu Benu Afflecku i njegovom redateljskom debiju u filmu 'Argo', ova 41 godinu stara ljupka brineta u posljednje vrijeme često je ispred svjetla reflektora na crvenom tepihu.

Ovakva tijela bi trebala biti primjer ljepote kojoj težimo, jer osim što promoviraju umjerenost i zdravlje izgledaju tako lijepo i ženstveno

Na onom oskarovskom bili su proglašeni kao najljepši par, što je bio sam šlag na torti večeri uljepšanoj Oscarom za najbolju režiju koju je osvojio njezin suprug.

>> Jennifer Garner kakvu želimo češće vidjeti

A kako bi izgledala što bolje u ženstvenim toaletama glumica redovito odlazi na sve popularniji oblik vježbanja među poznatima – 'Soul Cycle'.

Bicikliranje poznato kao 'spinning' održava se u prostoriji obojenoj u crnoj te popraćen izrazito glasnom glazbom i motivirajućim porukama koje ističu fantastični izgled polaznika.

Da takav trening donosi rezultate dokazuje i fotografija prilikom odlaska na vježbanje, gdje tajice otkrivaju čvrsta i fit bedra, upravo onakva kakva priželjkuje stvarna žena nezainteresirana za gladovanje i pretjerana odricanja.

Upravo bi ovakva tijela trebala biti primjer ljepote kojoj težimo, jer osim što promoviraju umjerenost i zdravlje izgledaju tako lijepo i ženstveno.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju