Glumica koja je osvojila mnoge simpatije zbog svoje otpornosti prema zavodljivom Hollywoodu je Jennifer Garner. Umjesto prihvaćanja uloga u hit filmovima, ova se glumica posvetila kćerkicama Seraphine i Violet te karijeru odgodila do daljnjega. Osim toga, pravo je osvježenje među poznatim mamama, jer je kilograme nakupljene tijekom trudnoće skidala polako i bez opterećenja

Jennifer Garner nije se dala pokolebati te podvrgnuti mnogobrojnim dijetama i svakodnevno vježbati s osobnim trenerom ne bi li izgubila trudničke kilograme.

>> Gdje je nestao opušteni trbuh Jennifer Garner?

Ova poznata mama je ostavila dovoljno vremena da polako postigne zdravu kilažu ne opterećujući tijelo odjećom koja bi ga usukala i tako dokazala kako je vitko i zategnuto.

>> Trudnica u najseksi cipelama na svijetu

Tek dvije godine nakon rođenja mlađe kćerkice Seraphine, Jennifer češće viđamo u uskim toaletama i trapericama koje definitivno nisu rezerviranje samo za žgoljavice.

To nam je dokazala i sama glumica koja unatoč tome što njezin konfekcijski broj premašuje brojku 36 za cjelokupni dojam zgodne i sretne mame dobija čistu stotku.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju