Jennifer Garner jedna je od rijetkih zvijezdi koja slobodno vrijeme provodi na tržnici, u šetnji s kćerima i vozeći se u taksiju. Iako njezinog supruga Bena Afflecka rijetko viđamo u javnosti, ova obitelj funkcionira savršeno

Lijepa glumica ne obazire se na okupljene paparazze koji je prate u stopu, već bezbrižno obavlja majčinske dužnosti, odlazi na tržnicu i vozi se u taksiju.

S obzirom da je odabrala neradno ljeto svaki slobodni trenutak koristi za šetnje sa svojim djevojčicama, no nikamo ne odlazi bez vjerne dadilje koja čini se vodi glavnu riječ.

Uvijek jednostavna Jennifer samo ponekad promaši s odjevnom kombinacijom pa je tako ovaj put uz prugastu majicu odjenula prekratke hlače pa cijela kombinacija izgleda pomalo smiješno.

Njezin suprug Ben Affleck je zbog frustracija koje je doživio tijekom veze s Jennifer Lopez odlučio zatvoriti vrata javnosti pa je prava rijetkost ovu obitelj uhvatiti na okupu.

No bez obzira na paparazze i medije koji od početka neprestano pokušavaju 'provaliti' u njihov privatni život, Jennifer i Ben žive mirno, bez ikakvih skandala.

>> Jennifer Garner: Višak joj dobro pristaje!

>> Jennifer Garner: Bolna grimasa u parku

Zajedno su od 2004. Godine te imaju dvije kćer, petogodišnju Violet Anne i Saraphine Rose Elizabeth kojoj je tek godinu dana.

Ove dvije ljepotice su sve sličnije roditeljima, a posebno Violett koja unatoč plavim uvojcima sve više podsjeća na majku.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju