Jennifer Love Hewitt čini se ima loš dan. Paparazzi fotografije osvanule u medijima otkrivaju kako je glumica koju smo navikli vidjeti u atraktivnim haljinama ovoga puta modno podbacila

Jennifer Love Hewitt naučili smo vidjeti u elegantnim haljinama i otkačenim kombinacijama, no posljednje fotografije snimljene ispred njezine ville otkrivaju kako i ona može imati loš dan kada je u pitanju moda.

Simpatična glumica odjenula je neobičnu kratku haljinu s još neobičnijom podsuknjom u kojoj je izgledala poput navijačice.

Haljinica kratkih rukava i zatvorenog dekoltea 'ugušila' je njezinu sitnu figuru, a donji dio na krupne falde te šarena podsuknja podsjetio je na naše tradicionalne nošnje u nešto modernijem izdanju.

Cijelu priču začinile su crne, lakirane platforme bez kojih 157 centimetara visoka glumica ne odlazi niti u kupaonicu.

>>Jennifer Love Hewitt: Bez kose zbog prekida

No bez obzira na čudnovatu haljinicu, Jennifer se veselo smiješila okupljenim paparazzima i uživala u svakom trenutku ispred fotoaparata.

Je li za prpošno raspoloženje odgovoran novi muškarac u njezinom životu ne znamo, no s obzirom na njezine brojne ljubavne veze i prekide koje već godinama pune medije to ne bi bilo ništa novo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju