Jedan od rijetkih celebrityja na modnoj reviji Johna Galliana bila je dizajnerima omiljena Jessica Alba. Slatka kao i uvijek za tu je priliku odbrala cvjetnu haljinicu kojom se uklopila u rascvjetalu priču poznatog dizajnera

Jessica Alba vrijeme je provedeno u Parizu iskoristila ne samo za snimanje novog filma, već je u šarmu toga grada uživala punim plućima.

U pariški se raspored idealno uklopio i tjedan visoke mode u sklopu kojega je modni vizionar John Galliano predstavio kolekciju sa svojim potpisom za modnu kuću Dior.

U muzej Rodin gdje se održavao modni spektakl, mlada je glumica stigla u prozračnoj bijelo-ružičastoj haljini bez rukava.

Taj je mladenački look upotpunila zlatnom torbicom i naušnicama u istoj boji. Uz ovu kombinaciju sjajno su se uklopile i bijele retro naočale te sandale otvorenih prstiju.

Nekoliko sati prije revije glumica je preko Tweetera sa svima podijelila nezgodu koja se dogodila prilikom priprema za ovaj modni događaj.

'Idem na Diorovu reviju. Imala sam nezgodu s kosom tako da kasnim, opasno kasnim' napisala je Alba.

Njezina frizura definitivno je imala boljih dana, ali iskusni frizer poznate glumice očito zna popraviti svaku učinjenu pogrešku i udobrovoljiti seksi brinetu.

>> VIDEO: Eksplozija cvjetne raskoši Johna Galliana

>> Jessica Alba: američka ljepotica pariškog štiha

Glumica je bila oduševljena viđenom revijom te je izjavila 'kako bi voljela biti jedan svijet u vrtu Johna Galliana'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju